Super gezellig Jong ViJoSweekend!

Super gezellig Jong ViJoSweekend!

Een hoogtepuntje tijdens seizoen ’20/’21: Jong ViJoSweekend mocht doorgaan! Op 19 en 20 juni logeerde de band in Leusden in heuse tenten. Het was weer ouderwets gezellig met boerengolf, voetbal, bungee-run en levend stratego. Oh ja, er werd natuurlijk ook muziek gemaakt.

Vaderdagconcert

De tweede dag van het kamp was ook nog Vaderdag. Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dus heeft Jong ViJoS een prachtig Vaderdagconcert gegeven. Omdat de vaders nog niet live aanwezig mochten zijn, ontving iedere vader het privé-concert digitaal.

Dankzij dit weekend eindigt het seizoen gelukkig alsnog met een knaller! Op naar ’21/’22 wanneer we hopelijk nog meer van dit soort leuke dingen mogen doen.

Bekijk de foto’s van Jong ViJoSweekend ’20/’21 Check ook het artikel in BussumsNieuws.